Пеп Гуардиола се прави на „умряла лисица“: Нищо не е решено


Пеп Гуардиола се прави на „умряла лисица“: Нищо не е решено
Снимка: Getty Images

2259 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отсече, че битката за титлата във Висшата лига на Англия не е приключила. „Гражданите“ могат да излязат начело в класирането, ако сразят Фулъм в неделя.

Сити са отлична серия, като в последния мач сразиха прекия си конкурент Арсенал с 4:1 на „Етихад“. Хората на Гуардиола имат 9 победи в последните си десет мача в шампионата.

"Хората казват, че вече всичко е решено, но не е така. Ще бъде решено, когато всичко свърши. Все още имаме седем мача, трябва да ги изиграем. Сега ще се изправим срещу Фулъм, който е невероятен отбор. Нищо не е решено. Доволни сме от последния мач и представянето ни, но това е всичко", заяви Гуардиола, цитиран от „Reuters“.

Испанският специалист  подчерта, че Кевин де Бройне, който се отличи с два гола и асистенция срещу „артилеристите“ е "изключителен играч".

"Не може да искаме максимума от всеки играч за период от 10 години, като играе през три дни 11 месеца поред и почина 3 седмици. Понякога да не играеш е добре. Това не е наказание, трябва да се освежат", добави Пеп. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Тогава нямаше база за сравнение"! Защо Бербатов избра Манчестър Юнайтед пред Манчестър Сити?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички