Има ли вече план за Реал Мадрид? Гуардиола отново постави наравно Висшата лига и Шампионска лига


Има ли вече план за Реал Мадрид? Гуардиола отново постави наравно Висшата лига и Шампионска лига
Снимка: Getty Images

992 0

Манчестър Сити постигна важна победа срещу Арсенал в борбата за титлата във Висшата лига. Не е тайна обаче, че голямата цел на Хосеп Гуардиола е да спечели Шампионска лига с "гражданите". Мечта, която все още не може да осъществи.

Гуардиола отново постави наравно Висшата лига и Шампионска лига

През този сезон жребият отреди английският тим да се срещне с Реал Мадрид на полуфиналите, което означава, че отново задачата ще е много трудна. Именно заради това въпросите в Англия към Гуардиола, свързани с мадридчани вече започнаха.

Той призна, че е мислил върху двубоя, но все още няма конкретна идея. "Не, още нищо не съм подготвил. Имам идея повече или по-малко, но нищо конкретно. Нормално е да са се променили от предния сезон.

Обикновено се фокусирам върху следващия мач. Нямаме време да приоритизираме нищо. Да бъдеш отново шампион е толкова важно, колкото и Шампионска лига. Това е всяка седмица срещу всички. Вниманието ми е към Фулъм, след това към Уест Хям и след това към Лийдс. И тогава ще се подготвим за Мадрид", сподели Гуардиола. Освен това е категоричен, че Арсенал все още е фаворит за титлата, въпреки че загубиха от Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички