Пеп Гуардиола: Ливърпул все още е най-голямото предизвикателство пред Манчестър Сити


Пеп Гуардиола: Ливърпул все още е най-голямото предизвикателство пред Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

3495 0

Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, не скри, че очаква труден мач срещу Ливърпул във Висшата лига тази неделя (16 октомври). Испанският специалист смята, че въпреки лошата форма на мърсисайдци те остават най-голямото предизвикателство на "гражданите".

Пеп и компания са развълнувани за двубоя

"Определено се вълнуваме за предстоящата среща, това е специален мач. Мнението ми за противниковия отбор не се е променило и за секунда, все още смятам, че Ливърпул е най-голямото предизвикателство за Сити въпреки разликата в точките между нас", заяви Пеп.

Испанецът посочи тримата футболисти, които ще пропуснат дербито

"Да, ще имаме трима играчи, които със сигурност ще пропуснат мача. Джон Стоунс все още се възстановява и най-вероятно ще бъде на линия чак след седмица. Калвин Филипс се подобрява с всеки изминал ден, а Кайл Уокър все още не е готов за игра, не мога да кажа дали ще е готов за Мондиала", добави специалистът.

Големите звезди на Сити

"Холанд е готов за мача, да, но не мога да отговоря дали е уникален. Той притежава адски много потенциал и се доказа с уменията си във Висшата лига". 

"Всичкки сме много доволни и от прогреса на Фил Фоудън. Той е заплаха за всички отбори и е много важен за нашия състав. Винаги намира начин да впечатли и да създаде нещо ново", каза още испанецът.

Последните два шампионатни двубоя между двата титана на Острова не излъчиха победител. Според мнозина предстоящото зрелище в неделя ще бъде важно както за Сити, така и за Ливърпул, защото ще покаже амбицията и на двата тима.

Ето в каква комична ситуация попадна съвсем наскоро Пеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички