"Може ли едно селфи?": Гуардиола попадна в комична ситуация (ВИДЕО)


"Може ли едно селфи?": Гуардиола попадна в комична ситуация (ВИДЕО)
Снимка: Screenshot / SportLive.bg

1465 0

Комична ситуация сполетя Хосеп Гуардиола на последната му пресконференция. Съставът на Манчестър Сити в момента се намира в Дания, където „гражданите“ ще се изправят срещу Копенхаген в среща от груповата фаза на Шампионска лига.

Малко след като Гуардиола пристигна за пресконференцията един репортер застана пред него и вдигна телефона си. Подържа устройството изправено, след което посочи на наставника да погледне в екрана.

„Извинете?“ – попита Гуардиола и репортерът повтори, че иска селфи. Мениджърът на Сити се съгласи, но ситуацията беше изключително неловка, не само заради неочакваното искане, но и заради факта, че мъжът не успя да намери бутона за правене на снимка.

Към момента „гражданите“ оглавяват група G в Шампионска лига, като първата им среща с Копенхаген завърши в полза на тима на Гуардиола. Манчестър Сити се наложи с резултат от 4:0 на „Етихад“, а головата машина Ерлинг Холанд се разписа два пъти.

Изглежда, че напоследък комичните ситуации преследват състава на "гражданите". В една такава попадна и Кевин Де Бройне, който получи странен подарък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички