Кевин Де Бройне: Манчестър Сити и Ливърпул са два много различни отбора


Кевин Де Бройне: Манчестър Сити и Ливърпул са два много различни отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

2188 0

Отборите на Манчестър Сити и Ливърпул ще се изправят в люта битка на "Анфийлд" тази неделя (16 октомври) във Висшата лига. Мегазвездата на "гражданите" - Кевин Де Бройне, говори преди началото на срещата за основните разлики в играта на двата гранда.

"Ливърпул е отбор, който в момента върви нагоре-надолу, а ние сме отбор, който има повече контрол върху играта. Лично смятам, че когато контролираме играта, тогава може би имаме повече шансове за победа", каза Де Бройне.

"Миналата година изиграхме два страхотни мача срещу тях, надявам се и през този сезон сблъсъците ни да бъдат интересни", добави още белгиецът.

Двата отбора, които водеха битка един срещу друг до последния мач от миналата кампанията на Висшата лига, в момента се намират на противоположните краища на спектъра. В момента вторият в таблицата - Сити остава непобеден в първенството с 23 точки от 12 мача, мърсисайдци сега са на 10-то място с актив от 10 пункта от осем двубоя.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хосеп Гуардиола обясни защо Ерлинг Холанд не е играл срещу Копенхаген.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички