От Манчестър Юнайтед: Уверени сме, че можем да бием всеки - Ливърпул, Сити, ПСЖ


От Манчестър Юнайтед: Уверени сме, че можем да бием всеки - Ливърпул, Сити, ПСЖ
Снимка: Gulliver/GettyImages

1304 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд демонстрира самочувствие и изрази увереност, че "червените дяволи" са отбор, който вече е готов да печели големи трофеи и дори е близо. Думите на англичанина идват малко след разочароващото отпадане на тима в груповата фаза на Шампионска лига.

"Вярвам, че отборът, който имаме сега, е способен да печели големи трофеи. Смятам, че сме близо, но не сме точно там. Имаме нужда от финалнни усилия, за да бъдем отбор, който да печели трофеи и да се бори за всичко.

В големите мачове се надиграваме с всеки отбор и знаем, че можем да го правим. Имаме увереността на терена, че можем да бием всеки отбор, без значение дали е Ливърпул, Манчестър Сити, ПСЖ. Срещу големите отбори показахме, че можем да се надиграваме. Играчите знаят това, мениджърът също знае това" - заяви Рашфорд. А как Манчестър Юнайтед и до ден днешен измъчва футболна легенда поне 3-4 пъти на седмица?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички