Джанлуиджи Буфон разкри кой мач го мъчи и до ден днешен: Мисля за него 3-4 пъти на седмица


Джанлуиджи Буфон разкри кой мач го мъчи и до ден днешен: Мисля за него 3-4 пъти на седмица
Снимка: Getty Images/Guliver

1353 0

Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон има пребогата кариера на най-високо ниво. Италианецът обаче признава, че един от стотиците мачове, в които е играл, го мъчи и до днес, като се сеща за него по 3-4 пъти на седмица. Става въпрос за поражението на ПСЖ от Манчестър Юнайтед в Шампионска лига в единия сезон, в който бе част от френския шампион.

"Мислехме, че този мач ще е формалност и аз се отплеснах. Изглеждаше сякаш мачът ще е с малък смисъл, тъй като бяхме спечелили с 2:0 в първия мач и те имаха малшанса да имат само двама налични играчи в състави, а останалите деветима бяха младежи.

Това е мач, за който мисля по 3 или 4 пъти на седмица. Кара ме да съжалявам. В онзи сезон бях сигурен, че ще стигнем финала. В Манчестър спечелихме мача с голямо шоу. За съжаление виня себе си за втората среща. Направих огромна грешка. Грешка, която с опита, който имам, не трябваше да допускам" - заяви Буфон.

А през този сезон в Шампионска лига за ПСЖ предстои сблъсък с Барселона, като от каталунците признаха, че ще бъде много тежко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички