Ясно е кога ще се завърне Тиаго в игра за Ливърпул


Ясно е кога ще се завърне Тиаго в игра за Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1286 0

Халфът на Ливърпул Тиаго Алкантара ще се завърне в игра за "червените" след паузата за мачовете на националните отбори, съобщават медиите на Острова. Испанският национал получи контузия в дербито с Евертън миналия месец и пропусна последните шест мача на мърсисайдци, но вече е близо до пълно възстановяване.

Тиаго е подновил пълноценни тренировки с Ливърпул, но дербито с Манчестър Сити в неделя дойде твърде рано за него и той не попадна в групата на Юрген Клоп за двубоя. Двуседмичната пауза обаче ще бъде достатъчна за халфа, за да се възстанови напълно.

Това означава, че той може да играе в домакинството на Лестър Сити от Висшата лига на 21 ноември. В същото време се очаква десният краен защитник Трент Александър-Арнолд да бъде извън терените за около четири седмици, след като получи травма в прасеца в мача със Сити през уикенда.  Междувременно стана ясно, че Ливърпул трябва да пребори 100-годишна негативна традиция, за да спечели отново Висшата лига (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички