Титуляр на Ливърпул отказа да коментира дали ще напуска клуба


Титуляр на Ливърпул отказа да коментира дали ще напуска клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1236 0

Полузащитникът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум остана подразнен от въпрос дали ще продължи кариерата си на "Анфийлд", или ще напусне клуба. Нидерландският национал отказа да отговори и призова подобни въпроси да бъдат отправяни към ръководството на мърсисайдци.

През лятото Вайналдум бе спряган за трансфер в испанския колос Барселона, след като наставник на каталунците стана нидерландският специалист Роналд Куман. Новият треньор на Барса нееднократно показа, че има намерение да привлече халфа, с когото се познават добре от съвместната им работа в националния отбор.

Вайналдум се намира в последната година от своя контракт с Ливърпул, а през януари ще може да преговаря с други клубове. Въпреки това халфът на Ливърпул отказа да спекулира с бъдещето си и това дали ще преподпише с "червения" клуб.

Попитан дали ще поднови договора си с Ливърпул, Вайналдум заяви: "Не мога да кажа нищо за това. Просто питайте Ливърпул тези въпроси. Не ви ли отговарят?", каза Вайналдум. "Не мога да кажа нищо за това, включително дали водим преговори или не за нов договор с Ливърпул. Съжалявам", добави той пред нидерландското издание Het Parool.

А кога се очаква да се завърне Тиаго Алкантара в игра за Ливърпул - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички