От Ливърпул разясниха ситуацията с контузените и кои са най-близо до завръщане


От Ливърпул разясниха ситуацията с контузените и кои са най-близо до завръщане
Снимка: GettyImages

1298 0

Помощник-треньорът в Ливърпул - Пеп Линдерс, говори на пресконференция преди предстоящите два мача на мърсисайдците през настоящата седмица. Те ще се изправят срещу Дарби Каунти за Купата на Лигата в сряда и срещу Саутхямптън в събота за Висшата лига

Във връзка с двата двубоя стана ясно и състоянието на контузените играчи, като за част от тях се оказа, че може да се завърнат в игра срещу "светците". Това се явява сериозна новина за "червените", след като голяма част от възпитаниците на Клоп се контузиха. 

Според Линдерс, опитният Джеймс Милнър ще се завърне в игра през уикенда, докато Наби Кейта ще остане под въпрос за двубоите през тази седмица. 

"Милнър със сигурност ще бъде готов за срещата със Саутхемптън, но не и за тази утре. Жоел е близо до завръщане в тренировъчния процес, но надали ще го видим през уикенда", обясни асистентът и сподели състоянието и на Матип.

"Наби едва ли ще играе, ще бъде трудно. Той все още тренира индивидуално. По-скоро може би гледаме към Саутхемптън за него", добави специалистът и обясни ситуацията около ключовите играчи в предни позиции Луис Диас и Диого Жота:

"Относно дългосрочните контузии, Луис Диас едва започна бегови упражнения и това са добри новини, тъй като всички знаем колко важен е той за нас. Надяваме се да ни помогне през втория полусезон. При Жота това ще отнеме повече време".

Вижте причината, поради която обявиха Ливърпул за продан!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички