"От гол с двата крака - без гол": коварно правило напомни за себе си във Висшата лига (ВИДЕО)


"От гол с двата крака - без гол": коварно правило напомни за себе си във Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8221 0

Нюкасъл продължава с впечатляващото си представяне през този сезон в английската Висша лига. "Свраките" надделяха с 1:0 над Фулъм и се върнаха на победния път след двете равенства, които бяха записали в шампионата.

Така отборът дори си върна третото място, което заслужи с 38 точки - една по-малко от втория Манчестър Сити, но и с мач повече от "гражданите". В герой за отбора се превърна Исак, който вкара една минута преди края на редовното време.

Всичко можеше да е далеч по-различно за Нюкасъл, ако Фулъм се бе възползвал от едно от малкото си чисти положения в срещата. Тимът получи правото да изпълни дузпа малко след средата на втората част, а с нея се нае Александър Митрович.

Сръбският нападател успя да прати топката в мрежата в 69-ата минута, но радостта му трая кратко, тъй като попадението нямаше как да бъде зачетено. Причината за това е, че той прати топката с десния си крак в левия, след което тя пое посока противниковата врата. Това са две докосвания от един играч при дузпа - не по правилата.

Можете да видите случилото се чрез видеото по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички