Останаха само два клуба, които все още искат Кристиано Роналдо


Останаха само два клуба, които все още искат Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

11983 0

На суперзвездата Кристиано Роналдо почти не са му останали варианти за напускане на Манчестър Юнайтед, пише AS. Към момента само два клуба имат желание да привлекат опитния нападател в редиците си.

Испанският вестник повтаря това, което и други медии писаха неведнъж, а именно, че португалецът иска на всяка цена да играе в Шампионска лига. Това е и основната приина да иска да напусне английския гранд, който този сезон ще участва в Лига Европа. Но интерес към него липсва и на този етап само германският Борусия (Дортмунд) и португалският Спортинг са склонни да го привлекат.

Както е известно, "жълто-черните" загубиха основната си надежда в атака след продажбата на Ерлинг Холанд - Себастиан Алер, който дълго време ще се лекува от тумор на тестисите. Като временно решение Борусия подписа с Антони Модест, но 34-годишният футболист не гарантира резултата, който може да покаже Роналдо. Според AS германците вече са осъществили контакт с португалеца.

Другият вариант пред петкратния носител на "Златната топка" е да се върне в родния си клуб Спортинг. През миналия сезон тимът спечели титлата на Португалия и оттогава се говори за връщането на звездата им. А ето как Кристиано избухна срещу слуховете за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички