Още една контузия в Юнайтед: Тен Хаг загуби лятно попълнение


Още една контузия в Юнайтед: Тен Хаг загуби лятно попълнение
Снимка: Getty Images

1911 0

Полузащитникът Софиан Амрабат се оттегли от състава на Мароко поради травма, което е нов удар за новия му клуб Манчестър Юнайтед. 27-годишният полузащитник се присъедини към „червените дяволи“ под наем от Фиорентина в последния ден на трансферния прозорец, като за него бяха платени 8 млн. паунда до края на сезона.

"Червените дяволи" ще могат да го закупят за постоянно идното лято срещу сумата от 21,4 млн. паунда. Амрабат все още не е направил официалния си дебют за Юнайтед, като ще трябва да почака за него, след като Мароканската футболна федерация потвърди, че има проблем с гърба.

Това е проблем, за който от "Олд Трафорд" са имали представа при минаването на медицинските прегледи от Амрабат.

Халфът влиза в лазарета на тима, където са още Мейсън Маунт, Люк Шоу и Рафаел Варан. Централният защитник Лисандро Мартинес също изпитва болки и не игра при победата на Аржентина над Еквадор в световна квалификация.

"Червените дяволи“ ще се надяват, че проблемът на мароканеца с гърба няма да е толкова сериозен, че да го извади от трудните двубои с Брайтън (16 септември) и Байерн Мюнхен (20 септември) след паузата за националните отбори. А ето какво очаква от Амрабат в Юнайтед легендата Рио Фърдинанд. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички