Манчестър Юнайтед договори мечтания халф, впечатлил на Мондиал '22 става "дявол"


Манчестър Юнайтед договори мечтания халф, впечатлил на Мондиал '22 става "дявол"
Снимка: Getty Images

2477 0

Манчестър Юнайтед постигна споразумение да вземе Софиан Амрабат под наем за цял сезон от Фиорентина, съобщава италианският журналист Джанлука Ди Марцио.

Детайлите по сделката

Наемът за цял сезон ще струва на "червените дяволи" 10 милиона евро. По сделката обаче има и откупна клауза на стойност 20 милиона евро + още 5 под формата на бонуси, която ще може да се активира от английския гранд през юли 2024 година.

Юнайтед беше свързван с мароканския национал през цялото лято, но сега сключи сделка с клуба от Серия А, която включва желаната опция за откупуване. Играчът винаги е искал да играе във Висшата лига. Припомняме, че Амрабат бе абсолютен титан в полузащитата на Мароко по време на Мондиал 2022 в Катар, където тимът от Африка грабна четвъртото място.

Фиорентина намери бързо заместник

"Виолетовите" не губят никакво време. Фиорентина ще подпише с 25-годишния полузащитник Максим Лопес от Сасуоло, като първоначално ще го вземе под наем за година на стойност 1 милион евро и опция за откупуване от 9 милиона евро, съобщава Марко Контерио.

Трансферният прозорец затваря, а всички футболни фенове знаят, че в последния ден се случват изненадващи и неочаквани сделки. Следете най-интересното от края на летния пазар с трансферната линия на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички