Опасност: Манчестър Сити може да играе по 2 мача седмично до края на сезона


Опасност: Манчестър Сити може да играе по 2 мача седмично до края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

2338 0

Тежък остатък от сезона се очертава за английския шампион Манчестър Сити. "Гражданите" са изправени пред реалната опасност да играят по 2 мача на седмица в оставащите месеци до края на сезона. За това, разбира се, има няколко условия. Както е известно, вчерашният мач на шампионите срещу Уест Хем беше отложен заради силна буря.

Сега Сити ще трябва да намери нов "прозорец" в календара си за този мач. Това обаче няма да е никак лесно, тъй като отборът на Хосеп Гуардиола достигна до финал за Купата на Лигата, мачът им срещу Арсенал също бе отложен и още не е ясно кога ще го впишат в програмата.

С това обаче проблемите на клуба с програмата не се изчерпват. Ако Серхио Агуеро и компания победят Шефийлд Уензди в пети кръг на ФА Къп в началото на следващия месец. планираният им мач срещу Челси във Висшата лига на 21 март също трябва да бъде отложен.

Всички тези фактори, съчетани с участието в Шампионска лига означават, че в следващите три месеца "гражданите" може да играят по изморителен график - по два пъти в седмица, пише "The Telegraph". Следващият мач на тима е на 22 февруари срещу Лестър. А как ще действа клубът на летния трансферен пазар вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички