От значение ли е подписването на нов договор на Гуардиола за привличането на играчи?


От значение ли е подписването на нов договор на Гуардиола за привличането на играчи?
Снимка: Getty Images/Guliver

2484 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола настоява, че привличането на нови попълнения не зависи от това дали той ще подпише нов договор с "гражданите". Настоящият му договор е до 2021 година, като все още не е ясно дали ще го поднови.

"Единствената причина да идват тук, не е дали аз също ще съм. Имало е контакти с играчи, които са дошли много преди аз да пристигна. Смятам, че клубът е достатъчно голям и атрактивен, за да привлича нови попълнения. Играчите искат да идват тук поради икономически причини или просто, защото искат да играят за Сити. Мисля, че Сити не е в лошо положение с привличането на играч", заяви Гуардиола.

"Трябва да действаме, тъй като Давид Силва напуска след края на сезона и ще трябва да се подсилим. Не знам обаче с колко играчи, тъй като пазарът е много сложен и все още остават 2-3 месеца до тогава. Все още има много за какво да се борим, въпреки че изоставаме във Висшата лига. Имаме финал за Фа Къп след няколко седмици, а и ни предстоят два големи сблъсъка в Шампионска лига срещу Реал Мадрид", допълни още испанският специалист.

А с какъв коментар за Меси Гуардиола изуми и ще му простят ли феновете на Сити (вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички