Отложиха и Сити - Уест Хям, мощни бури и урагани възпрепятстват двубои в 4 държави


Отложиха и Сити - Уест Хям, мощни бури и урагани възпрепятстват двубои в 4 държави
Снимка: Getty Images/Guliver

2441 0

Ураганите "Киара" и "Забине" станаха причина за отлагането на двубоите в Белгия и Нидерландия, както и този от немската Бундеслига между Борусия Мьонхенгладбах и Кьолн. Към него се прибави и женското дерби на Северен Лондон между Арсенал и Тотнъм от местната Суперлига. Освен тях стана ясно, че и двубоят от Висшата лига между Манчестър Сити и Уест Хям също няма да се проведе заради лошото време.

"Поради екстремните и ескалиращи метеорологични условия и в интерес на привържениците и тяхната безопасност, днешният мач беше отложен. Това решение е взето от служителите по безопасността на Манчестър Сити след консултации със заинтересованите страни и служителите от Уест Хем", написаха от Сити.

"Безопасното пътуване на феновете след края на двубоя не може да бъде гарантирано, което принуди Борусия Мьонхенгладбах, след консултация с градската управа, пожарната, полицията и Германския футболен съюз, да отложат двубоя с Кьолн“, се казва в изявление на тима от Бундеслигата.

В нидерландската "Ередивизи" трябваше да се играят мачовете: Утрехт - Аякс, АЗ Алкмаар - Фейенорд, Спарта Ротердам - АДО ден Хааг и Емен - Твенте. В Белгия пък бяха отложени срещите Стандард - Лиеж - Брюж, Антверпен - Генк, Беверен - Кортийк и Вестерло - Локере.

А какво сподели Хосеп Гуардиола относно привличането на нови играчи и изоставането във Висшата лига - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички