Анализатор в Скай Спортс: Клоп е по-добър мениджър от Гуардиола


Анализатор в Скай Спортс: Клоп е по-добър мениджър от Гуардиола
Снимка: Getty Images/Gulliver

3295 0

Бившият футболист на Арсенал и настоящ анализатор в „Скай Спортс“ Пол Мърсън смята, че Юрген Клоп е по-добър мениджър от Пеп Гуардиола. Манчестър Сити изостават на 22 точки от Ливърпул през тази кампания, като „червените“ газят всичко наред и въпреки контузиите на някои ключови играчи, са загубили едва 2 точки в първенството през този сезон.

Това кара Пол Мърсън да смята, че Юрген Клоп е по-добър мениджър от Пеп Гуардиола, като той също така мисли, че испанският наставник не е най-добрият треньор в света. „Те изостават с 22 точки. Хайде, нека бъдем честни, той е единственият треньор в света, на когото може да му се размине, тъй като всички го считат за най-добрия мениджър в света. Когато Клоп сгафи някъде, всички го нападат. Докато въпреки факта, че Гуардиола изостава на 22 точки, всички смятата, че той е най-добрият в своята професия. Как си най-добрият мениджър в света, ако изоставаш на 22 точки? Клоп върши много работа и прогресира. Той се движи само нагоре и не поглежда назад“ каза Пол Мърсън.

Юрген Клоп и Пеп Гуардиола ще имат възможност да се изправят един срещу друг в 32-рия кръг от първенството на Англия, когато Манчестър Сити посреща Ливърпул на „Етихад Стейдиъм“. Съществува вариант, при който мърсисайдци могат да са шампиони тогава, ето какъв е той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички