Играч на Сити: Сезонът ни във Висшата лига е голямо разочарование


Играч на Сити: Сезонът ни във Висшата лига е голямо разочарование
Снимка: Getty Images/Guliver

1641 0

Футболистът на Манчестър Сити Бернардо Силва призна, че тазгодишната кампания във Висшата лига е разочароваща за клуба. през миналите два сезона "гражданите" грабнаха шампионския приз, но през тази това изглежда като невъзможно, след като вече изостават с 22 точки от Ливърпул.

"Сезонът ни във Висшата лига е голямо разочарование дотук, имайки предвид огромното ни изоставане от Ливърпул и сега трябва да се борим за втората позиция в крайното класиране. Боли ни, никой не очакваше да сме толкова назад от съперника за титлата през януари-февруари.

Малките детайли правят разликата – няма да се оплаквам или оправдавам, но ние така и не намерихме баланса – създаваме много положения, реализираме малко, а опонентите се разписват с едно-две положения и взимат точки от нас", заяви той за Sky Sports.

"Ливърпул изобщо не ме изненадва, те бяха изключително силни миналата година, а сега са безгрешни. Не става въпрос само за късмет, има и от него, но налагането на волята, характера – тези неща също правят разликата в края. Когато играх в първия си сезон в Сити, тимът спечели рекордните 100 точки и постигнахме няколко победи в последните секунди на двубоите. Миналия сезон в мача с Ливърпул Джон Стоунс изби топката и ставаше въпрос за милиметри – понякога толкова е достатъчно, това са малките детайли“.

А с какъв коментар за Меси Гуардиола изуми и ще му простят ли феновете на Сити (вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички