Агент близък до Антонио Конте: Бъдещето му в Тотнъм е несигурно


Агент близък до Антонио Конте: Бъдещето му в Тотнъм е несигурно
Снимка: GettyImages

1399 0

Бъдещето на мениджъра на Тотнъм Антонио Конте продължава да е обект на спекулации. Италианският специалист е спряган за основен фаворит да замени Маурисио Почетино в ПСЖ след края на сезона.

По време на интервю си за вестник La Repubblica агентът Федерико Пасторело разкри, че наставникът на "шпорите" има 60-70% шанс да остане в клуба през 2022-23 г.

52-годишният тактик пое тима от Северен Лондон през ноември, подписвайки договор за 18 месеца. Отборът се превърна в претендент за топ 4, като спечели 15 от 26-те мача на Конте във Висшата лига, откакто той е начело на отбора.

"Той е обсебен от победите, затова е един от най-успешните треньори там, каза Пасторело."Той има способността да променя отбора, но очевидно това не е достатъчно, за да печели във Висшата лига.

Понякога го възприемат като труден характер, но ако аз бях директор, щях да искам мениджър, който печели, а не такъв, който ме кара да живея спокойно. Той е доволен от състава, мисля, че съществува 60-70% вероятност да продължи", завърши той. 

А ето защо мениджърът на Ливърпул разкритикува стилът на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички