Жозе Моуриньо за уволнението си от Тотнъм: Най-странното нещо за мен


Жозе Моуриньо за уволнението си от Тотнъм: Най-странното нещо за мен
Снимка: Getty Images

4310 0

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо смята, че уволнението му от Тотнъм Хотспър е било странно предвид развитието му като наставник. Португалският специалист беше освободен след 17 месеца начело на "шпорите", само няколко дни преди финала за Купата на Лигата срещу Манчестър Сити през миналата кампания.

"В зрялата си кариера, а и в живота си, не изпитвам лоши чувства. Просто се опитвам да приема нещата такива, каквито са, но да, боли ме. Този път не мога да кажа, че аз съм привилегированият, защото това се случи на мен.

Но за човек с моята кариера и история мисля, че това беше страннa ситуация", каза Моуриньо пред Sky Sports, когато засегна темата за престоя си в клуба от Северен Лондон.

Той говори и за един от бившите си отбори Челси. 59-годишният наставник винаги е имал привързани отношения със "сините" от Лондон след двата си престоя в клуба, но отказа да даде категорични отговори за новите собственици на тима.

"Това е труден момент и дори може да се усети на футболно ниво, защото те са загубили това ниво на съвършенство и стабилност", отбеляза той."Ако ме попитате имам ли човек, който бих искал да поеме Челси, тогава да, имам, но ще оставя устата си затворена", завърши той.

Междувременно той поздрави Реал Мадрид и Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички