Хари Кейн: За Тотнъм ще е страхотно Конте да остане в клуба


Хари Кейн: За Тотнъм ще е страхотно Конте да остане в клуба
Снимка: Getty Images

1465 0

Голямата звезда на Тотнъм Хотспър - Хари Кейн, призна, че за лондончани е изключително важно Антонио Конте да остане начело на "шпорите".

Италианецът пое отбора през тази година и подписа договор до 2023-а година, като сега е в битката за последното място във Висшата лига, даващо право на участие в групите на Шампионска лига през следващия сезон.

„Все още имаме много работа за вършене. Мисля, че напредъкът ни е видим откакто Антонио Конте пристигна в клуба. Показателно е колко работа може да бъде свършена за толкова кратко време. Ще видим какво ще се случи през лятото, но очаквам с нетърпение следващия сезон такъв страхотен треньор. Да се надяваме, че сме научили много“, коментира още Кейн.

„Честно казано нямам идея какво ще е бъдещето на Конте, това е негово решение. Но той работи сериозно и с голяма страст, страхотен човек е и каквото и решение да вземе, трябва да бъде уважено. Аз и останалите момчета със сигурност се наслаждаваме на работата с него“, заяви английският нападател.

„Вече казах, че съм му голям фен и се разбираме отлично. Би било много добре за клуба, ако той остане. Но както казах, това е негово решение. Сигурен съм, че ще разговаря с ръководството и ще вземе решение за бъдещето си“, добави Хари Кейн.

„С Жозе Моуриньо също имахме хубави моменти, бяхме в челото на класирането в началото на сезона. Но трябва да демонстрираме постоянство във всички турнири и през цялата година. Точно в това отношение трябва да ставаме по-добри“, завърши Кейн.

А какво каза агент за бъдещето на Конте, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички