Официално: Саутхемптън обяви раздяла със старши треньора Нейтън Джоунс


Официално: Саутхемптън обяви раздяла със старши треньора Нейтън Джоунс
Снимка: Getty Images

2628 0

Английският елитен Саутхемптън официално обяви, че се разделя със старши треньора Нейтън Джоунс!

49-годишният уелски специалист пое тима през ноември, пристигайки от втородивизионния Лутън Таун и заменяйки на поста австриеца Ралф Хазенхютъл.

Джоунс имаше договор до лятото на 2026 година, а освен него са напуснали и треньорите Крис Коен и Алън Шийхан. Начело на "светците" засега застава Рубен Селеш, който ще води отбора в предстоящото гостуване на Челси (18 февруари).

След 22 изиграни мача през сезон 2022/23, Саутхемптън е на последното 20-то място във временното класиране с актив от едва 15 точки и голова разлика 18:40. "Спасителният бряг", 17-тото място, е на 4 пункта разстояние и в момента на него е Лийдс, който днес е домакин на Манчестър Юнайтед. Нейтън Джоунс изведе отбора в 14 мача във всички турнири, записвайки 5 победи и 9 загуби (г.разл. 15:22).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юрген Клоп няма намерение да напуска, получава подкрепа от шефовете, за да подсили Ливърпул през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички