Манчестър Юнайтед инвестира милиони в базата си след критиките на Кристиано Роналдо


Манчестър Юнайтед инвестира милиони в базата си след критиките на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Gulliver

2681 0

Манчестър Юнайтед се готви да подобри значително съоръженията си в Карингтън с лятно обновяване. Припомняме, че преди да напусне Кристиано Роналдо публично критикува клуба, като се прицели в инфраструктурата на тренировъчната база на Юнайтед. Нападателят се върна към втори период през 2020 г., след като преди това беше в Манчестър от 2003 до 2009 г. и останал шокиран от липсата на промяна за толкова много години.

Тренировъчната база на клуба, която получи критики, че е под стандартите в съвременната игра, ще види нов уелнес апартамент, който ще бъде място за играчите да практикуват йога, ако желаят. Бившата звезда на Юнайтед Райън Гигс изказа гласно как тази дейност е помогнала за удължаването на собствената му кариера.

Това е последното подобрение, наблюдавано в Карингрън с инвестиция, направена в края на лятото в района на плувния басейн. Бяха поставени нови ледени бани, парни бани и джакузита, както и нова облицовка. В залата за брифинги беше въведена нова система на нива, както и подобрено аудио и визуално оборудване.

Потенциалните планове за подобрение включват изграждане на блок за настаняване, който ще позволи на играчите и персонала да остават на място, както и създаване на по-непринудени зони за почивка на играчите. Всяка бъдеща инвестиция може да зависи от собствеността на клуба, като Глейзър търсят голям инвеститор  или пълна продажба в близко бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички