Официално от Манчестър Юнайтед: "Дяволите" взеха решение за Антони


Официално от Манчестър Юнайтед: "Дяволите" взеха решение за Антони
Снимка: Getty Images

3382 0

Манчестър Юнайтед излезе с официално съобщение на своя уебсайт и социалните мрежи, взимайки позиция по казуса със своя бразилски футболист Антони.

Юнайтед взе решение за бъдещето на Антони

От клуба съобщават, че са постигнали договорка с Антони. Бразилецът ще се завърне обратно на "Олд Трафорд", когато се изясни случая с повдигнатите обвинения за насилие над няколко жени. 

"Играчите, които не са участвали в международни мачове, трябва да се върнат на тренировка в понеделник. Въпреки това е договорено с Антони той да отложи връщането си до второ нареждане, за да отговори на обвиненията.

Като клуб ние осъждаме актовете на насилие и малтретиране. Признаваме значението на защитата на всички участници в тази ситуация и отчитаме въздействието, което тези твърдения имат върху оцелелите от насилие", пишат от клуба.

Думите на Антони

"Аз се разбрах с Манчестър Юнайтед да отсъствам, докато отговоря на обвиненията срещу мен. Това беше взаимно решение. Искам отново да заявя, че съм невинен за всичко, в което съм обвинен и ще съдействам напълно на органите на реда".

Добре познат за Юнайтед казус

Само преди година клубът бе в същата ситуация с Мейсън Грийнууд, който бе обвинен в изнасилване и опит за изнасилване срещу своята приятелка. В крайна сметка, за британеца бе взето решение да не продължи с "дяволите" и през това лято той бе изпратен под наем в Хетафе за един сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ас на Юнайтед вбесил съотборниците си с държание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички