Търпението свърши! Ас на Манчестър Юнайтед вбесил съотборниците си със своето отношение?


Търпението свърши! Ас на Манчестър Юнайтед вбесил съотборниците си със своето отношение?
Снимка: GettyImages

5227 0

Играчите на Манчестър Юнайтед са спрели да симпатизират и подкрепят един от своите съотборници. Джейдън Санчо е изпаднал в немилост, а причината за това изглежда ясна.

Търпението свърши?

"ESPN" съобщава, че на играчите на Ерик тен Хаг им е писнало от несериозното отношение на англичанина. Той от своя страна се опитва да ги спечели отново.

Проблемите започнали по-рано тази седмица, след като футболистът отвърна на наставника си за изказването му, че е изваден от състава поради лошо представяне на тренировки. Крилото от своя страна също не си премълча.

Какво каза Санчо?

"Моля, не вярвайте на всичко, което четете. Няма да позволя на хората да казват неща, които са напълно неверни. Представих се много добре на тренировки тази седмица. Вярвам, че има други причини за този казус, в които няма да се ровя. Дълго време бях изкупителна жертва, което не е правилно.

Всичко, което искам, е да играя футбол с усмивка на лицето си и да допринасям за успеха на своя отбор. Уважавам всяко решение на треньорския щаб. Играя с фантастични футболисти и се радвам, че го правя. Всяка седмица е изпитание. Ще продължа да се боря за тази емблема, без значение какво се случва", написа той в социалните мрежи.

Изданието споделя, че пред англичанина е поставена задачата да си извоюва на терена завръщане сред титулярите на тима, след като вече е изнервил своите съотборници и треньор.

Не по същия начин обаче смята един от лидерите на Юнайтед, който се изказа ласкаво за крилото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички