Антони от Юнайтед се защити: 100% съм сигурен, че никога не съм докосвал жена


Антони от Юнайтед се защити: 100% съм сигурен, че никога не съм докосвал жена
Снимка: Getty Images

1346 0

Проблемите за звездата на Манчестър Юнайтед - Антони, могат да се разраснат, след като той бе овбинен в насилие над жени. Бразилският футболист обаче застана пред медията "Primeiro Impacto" и обяви своята версия за всичко случило се около него.

Антони отрече обвиненията

"Никога не съм подкрепял насилието срещу жени. Това е напълно погрешно, 100% погрешно. Имам майка, сестра и никога не бих искал това да им се случи. Да ударя жена е нещо, което не ми минава през ума. Знам, че истината ще излезе наяве и ще се покаже. Знам, че има много хора, които ме обвиняват, но истината излиза наяве. Тя каза много фалшиви неща", категоричен бе Антони пред бразилската телевизия.

"Никога не съм я докосвал. Никога няма да ударя човек с глава. 100% съм сигурен, че никога не съм докосвал жена — и ще изляза с доказателства. Хората ще видят истината. Сигурен съм, че никога не съм упражнявал физическо насилие".

"Бразилия да ме изключи от състава си? Беше трудно – чувствах се много зле, защото се случи нещо, което не беше вярно", добави още нападателят на "дяволите".

Самият Антони е застрашен и от изваждане на отбора на Манчестър Юнайтед. "Дяволите" обявиха, че няма да предприемат мерки, докато не бъдат представени конкретни доказателства за случилото се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички