"Хаос и ужас": Почитателите на Юнайтед с предупреждение към семейство Глейзър


"Хаос и ужас": Почитателите на Юнайтед с предупреждение към семейство Глейзър
Снимка: Getty Images

1808 0

Неотдавна в английската преса се появи информация, че семейство Глейзър се е отказало от продажбата на Манчестър Юнайтед. Сега "Daily Mail" информира, че се е стигнало до своеобразен диалог между управата на клуба и Тръста на привържениците, който е завършил с отправено предупреждение от феновете.

"Хаос и ужас"

Гореспоменатото издание съобщава, че ако Глейзърите не продадат клуба, то те могат да очакват "хаос и ужас" от феновете на Юнайтед. Разбира се, до размирици няма да се стига, но привържениците заплашват, че ще спрат да посещават мачовете на отбора и ще стачкуват.

Юнайтед бе обявен за продажба преди година, а най-близо до закупуването на тима бяха катарският шейх Джасим бин Хамад Ал Тани, както и британският милиардер сър Джим Ратклиф. Според информациите от Катар са искали да закупят 100% от клуба, докато собственикът на "INEOS" е искал само мажоритарния пакет от акции.

Семейство Глейзър е желало около 6 милиарда паунда, за да продаде клуба, докато двамата основни кандидати не са предлагали повече от 5 милиарда и съответно продажбата продължава да е в застой.

Междувременно отборът на Юнайтед продължава да е измъчван от контузии, като сега травма получи ново лятно попълнение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички