Официално: Фулъм се завърна в английската Висша лига 4 кръга преди края на сезона в Чемпиъншип


Официално: Фулъм се завърна в английската Висша лига 4 кръга преди края на сезона в Чемпиъншип
Снимка: Getty Images

1772 0

Четири кръга преди края на сезон 2021/22 в Чемпиъншип, отборът на Фулъм официално се завърна във Висшата лига, след като победи Престън Норт Енд с 3:0 на свой терен!

*След този успех "котиджърс" вече имат 86 точки на върха в класирането и до края на кампанията няма как да бъдат изместени от едно от първите две места, даващи право на директна промоция. Тимът на Марко Силва доминираше през цялата година във второто ниво на английския футбол и заслужено се завръща в Елита след само един сезон в Чемпиъншип. 

На "Крейвън Котидж" звездата на тима Александър Митрович отново бе на висота, отбелязвайки два гола още преди почивката, за да достигне границата от 40 попадения в първенството за сезон 2021/22. 

"Заслужавахме това, трябва да сме горди от постигнатото. Доминирахме през целия сезон, сега е времето за празнуване. Дават ни добър прякор, "йо-йо" отбор. Определено предизвикателството е огромно. Трябва да бъдем позитивно настроени, да имаме желание и амбиция", коментира треньорът на Фулъм след последния съдийски сигнал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички