Рекордната покупка на Тотнъм в недобри отношения с Антонио Конте


Рекордната покупка на Тотнъм в недобри отношения с Антонио Конте
Снимка: Guliver/GettyImages

1840 0

Определено трансферът на Танги Ндомбеле в Тотнъм не се оказа най-успешният за клуба. Наскоро се появи информация, че французинът не се разбира с мениджъра на отбора Антонио Конте.

Ндомбеле бе изпратен обратно в Олимпик Лион под наем през януари, откъдето бе закупен за 60 милиона паунда през лятото на 2019 година. Футболистът така и не успя да се наложи в схемата на Антонио Конте след повторното завръщане на бившия наставник на Челси на Острова.

"Изглежда, че Конте и Танги не се разбират. Затова той бе изпратен под наем през зимата", заяви английският журналист Пийт О'Рурк пред GiveMeSport.

"През лятото Тотнъм ще се опита да продаде своя футболист, но всичко ще се сведе до това каква цена ще му определят от управата. Не съм сигурен дали ще има много отбори, които ще се интересуват от услугите на Ндомбеле, но Лион ще опита да си го върне за постоянно", допълни британецът.

Антонио Конте бе ясен, че ще продължи да изпълнява ролята си като старши треньор на "шпорите" в бъдеще. Като се има предвид този факт, по всичко личи, че дните на Ндомбеле на Острова са преброени.

Ето какво бе обяснението на италианския специалист за загубата на Тотнъм от Брайтън през уикенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички