ВИДЕО: "Анфийлд" подкрепи опечаления Роналдо с аплодисменти в 7-ата минута


ВИДЕО: "Анфийлд" подкрепи опечаления Роналдо с аплодисменти в 7-ата минута
Снимка: Getty Images

2676 0

Точно в седмата минута на голямото дерби между Ливърпул и Манчестър Юнайтед стадион "Анфийлд" изрази своята подкрепа към Кристиано Роналдо, който изживява огромна семейна трагедия, след като загуби едно от новородените си близначета.

Феновете на Ливърпул оставиха на заден план съперничеството си с Юнайтед, за да покажат, че са съпричастни с голямата загуба на Роналдо. Аплодисментите дойдоха в седмата минута заради номера, с който Кристиано играе през почти цялата си кариера.

Всички фенове по трибуните аплодираха бурно в подкрепа на Роналдо, а привържениците на Ливърпул запяха своя химн - You'll Never Walk Alone (Ти никога няма да вървиш сам). Камерите показаха и мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, който също аплодираше.

Именно семейната трагедия извади Кристиано Роналдо от дербито срещу Ливърпул, което е ключово и за двата отбора в преследването на целите им във Висшата лига. Мърсисайдци се борят за титлата, докато Манчестър Юнайтед гони топ 4.

Дербито Ливърпул - Манчестър Юнайтед следете НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички