Одион Игало иска да остане в Юнайтед и през следващия сезон


Одион Игало иска да остане в Юнайтед и през следващия сезон
Снимка: Getty Images/Gulliver

1658 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Одион Игало иска да остане в клуба и през следващия сезон. Нигерийският футболист дойде на „Олд Трафорд“ през зимата под наем от тима на Шанхай Шенхуа.

Игало започна да се превръща в любимец на феновете на Манчестър Юнайтед. 30-годишният футболист вече реализира 4 гола в 8 срещи, в които е взел участие, като по този начин подобри постижението на последния нападател, който е идвал под наем в отбора през зимата – Хенрик Ларсон. Също така Игало вече има толкова голове, колко успя да вкара Радамел Фалкао през сезон 2014-15. Феновете на Манчестър Юнайтед вече дори измислиха скандиране по негов адрес, като това допълнително затопли връзката между нападателя и привържениците на „червените дяволи“.

Нигериецът отговори на редица върпоси в Туитър в петък вечер. Той сподели, че играе видеоигри по време на карантината, като спомена кой е любимият му гол в кариерата и кой е най-добрият му момент в последните два месеца с фланелката на Манчестър Юнайтед. Един фен попита Игало дали би останал в клуба и след изтичането на наема му на 30-ти юни. „Да, разбира се“, бе отговорът на нападателя. А ето как от Шанхай Шенхуа ще се опитат да си върнат футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички