От Китай примамват Игало с тлъста заплата


От Китай примамват Игало с тлъста заплата

3260 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Одион Игало е получил предложение за нов двугодишен договор от клуба, който държи правата му - Шанхай Шенхуа. Китайският отбор е решил да възнагради нигериеца за добрата форма, която показва с екипа на „червените дяволи“, като увеличи заплатата му. Ако Игало склони да подпише, той ще взима по 400 хиляди паунда на седмица.

30-годишният футболист е под наем в тима на Манчестър Юнайтед до 31-ви юли и след това трябва да се завърне в Китай. Наемът му може да бъде увеличен с един месец заради пандемията коронавирус, която наложи спирането на срещите от Английската Висша лига. Настоящият договор на Игало изтича през декември 2022-ра година, но от Шанхай Шенхуа са пожелали да го задържат до декември 2024-та.

За момента нападателят е фокусиран върху представянето си с екипа на Манчестър Юнайтед. Той ще изчака края на сезона, за да види дали от „Олд Трафорд“ няма да му предложат да остане за постоянно в тима. А ето какво смятат да правят от Манчестър Юнайтед с Одион Игало след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички