Манчестър Юнайтед взима Игало за постоянно


Манчестър Юнайтед взима Игало за постоянно
Снимка: Guliver/GettyImages

2394 0

Манчестър Юнайтед ще вземат за постоянно нападателя Одион Игало съобщава ‘Sportsmail’. „Червените дяволи“ ще платят 15 милиона паунда за услугите на нигерийския реализатор, който е под наем в тима до 31-ви май.

Юнайтед ще преговаря с Шанхай Шенхуа за взимането на нападателя, но от китайския клуб са склонни да пуснат нападателя за постоянно в Англия. Първоначално Игало бе считан за временно решение на проблемите в атака на тима, след като Маркъс Рашфорд се контузи по средата на сезона и Оле Гунар Солскяер остана с изключително малко опции в атака. Въпреки това норвежкият специалист е останал впечатлен от изявите на нигериеца и смята да го вземе за постоянно в клуба.

За момента Одион Игало е взел участие в 4 мача във Висшата лига, в които влизаше като резерва и не успя да се разпише. Той успя да се разпише на два пъти срещу Дарби Каунти за ФА Къп, като вкара и две попадения за тима в Лига Европа срещу ЛАСК Линц и Брюж. А ето кой футболист може да стане съотборник на Игало в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички