Гари Невил: Ако сър Алекс бе решил да ме продаде, щях да отида в Арсенал


Гари Невил: Ако сър Алекс бе решил да ме продаде, щях да отида в Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1869 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил призна в кой друг отбор щеше да премине, ако навремето мениджърът сър Алекс Фъргюсън беше поискал да го продаде. Бившият бек е играл единствено за "червените дяволи" в кариерата си и записа 400 мача за английския гранд в периода 1992-2011 година.

"Аз взех решение, че искам името ми да се асоциира с Манчестър Юнайтед. Ако обаче Алекс Фъргюсън беше дошъл при мен и бе казал: "Гари, времето ти в Манчестър Юнайтед приключи", разбира се, щях да играя за друг клуб от Висшата лига. Ако ме бяха попитали, когато още играех, кои клубове във Висшата лига имат традиция, кой клуб е истински, Арсенал щеше да бъде номер едно за мен", заяви Невил, цитиран от Sky Sports.

"Когато отивах на "Хайбъри", чувствах, че те винаги действат правилно. Клубовете в Европа, на които винаги се възхищавах, бяха Ювентус и Байерн, защото играхме често срещу тях в края на 90-те и началото на 2000 г. и просто уважавах тези отбори.Байерн винаги е бил внимателен в подготовката си, така че, на международно ниво бих избрал именно тях", допълни британецът. А какъв според него е бил големият проблем, заради който Кристиано Роналдо е нямало как да остане в Юнайтед вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички