Обвиняваният в изнасилване Бенжамен Менди може да съди Манчестър Сити за милиони


Обвиняваният в изнасилване Бенжамен Менди може да съди Манчестър Сити за милиони
Снимка: Guliver/GettyImages

1557 0

Защитникът на Лориен Бенжамен Менди обмисля да съди бившия си клуб Манчестър Сити за 10 милиона паунда, информира "The Guardian". Претенциите на французина са за това, че грандът е спрял да му плаща заплата през септември 2021 година. Загубите си Менди оценява на 9-10 милиона паунда.

Миналият месец футболистът беше оправдан по нашумялото дело за изнасилване и тормоз, след което реши да се върне във футбола. Договорът му със Сити изтече в края на юни и затова той премина в Лориен като свободен агент.

Успоредно с делото за изнасилване, 29-годишният французин има и други проблеми. Приходната и митническа служба на Великобритания иска да го обяви в несъстоятелност заради дълг от близо 800 000 паунда.

Според "The Guardian" в момента футболистът се опитва да продаде дома си в Чешър за 5 милиона паунда, за да си плати съдебните такси. Между другото, Менди твърди, че е спал с невероятен брой жени

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички