"Насилникът" Менди твърди, че е спал с невероятен брой жени


"Насилникът" Менди твърди, че е спал с невероятен брой жени
Снимка: Getty Images/Guliver

4416 0

Защитникът на Манчестър Сити Бенжамен Менди, срещу когото се води дело за изнасилване на повече от една жена, е правил секс с невероятен брой представителки на неждния пол. Поне така е представил нещата той по време на разговор с една от предполагаемите му жертви.

Въпросното момиче е разказало, че футболистът ѝ е споделил, че е спал с 10 000 жени. Така той се е опитал да ѝ покаже, че да бъде в леглото му е привлегия за нея.

Същата жена е заявила в съда, че Менди я е заключил в спалнята си с помощта на сензорен екран, като тя му е отказала секс и е поискала да я пусне да си ходи. Той обаче не е пожелал и ѝ е казал да се съблече, за да я види поне гола.

Предполагаемата жертва казва, че е свалила дрехите си, защото смятала, че е избрала по-малкото от двете злини, за да не спи с него. Французинът обаче не е удържал на думата си и я е изнасилил.

Адвокатът на бранителя на Сити, според "The Guardian", e предоставил на съдията съобщения, които момичето е изпратило на приятели във вечерта на изнасилването. Те съдържат фразите "Ще се ч*кам" и "Ако някога забременя, то ще е днес". А ето какви тежки обвинения бяха отправени към футболиста.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички