"Докога ще ни обвиняват и осъждат": Винисиус "избухна" и защити Бенжамен Менди


"Докога ще ни обвиняват и осъждат": Винисиус "избухна" и защити Бенжамен Менди
Снимка: Getty Images

1789 0

Най-голямата звезда на Реал Мадрид - Винисиус, използва социалните мрежи, за да изрази огромната си подкрепа към своя френски колега Бенжамен Менди, към когото по-рано през седмицата бяха свалени всички обвинения.

Вини бе категоричен с думите си, че това не може да продължава така и даде своята пълна подкрепа към Менди.

"Съжалявам за всичко, през което си преминал, Бенжамен. Загуби две години от кариерата си, но това е най-малкото в цялата тази ситуация. Ами психологическата травма? Със сигурност животът ти никога няма да бъде същият. Културата на унищожаване на репутацията взе още една жертва. Докога ще ни обвиняват и осъждат, а няма да имаме право на елементарна защита? Създават се и разпространяват фалшиви новини, без да се проверяват каквито и да е факти (което аз лично преживях по време на празниците), а след това ситуацията само се влошава", написа бразилецът.

Бъдещето на Менди

Припомняме, че към френския бранител бяха вдигнати общо 8 обвинения за изнасилване и опит за изнасилване. В крайна сметка, журито в съда го призна за невинен и сега футболния свят очаква да види дали той ще се върне в игра. 

Неговият договор с Манчестър Сити изтече в началото на юли. Адвокатът на Менди заяви, че той ще използва времето, което в момента има, за да се възстанови от шока. Най-различни световни издания пък започнаха да спекулират, че той може да продължи кариерата си в Турция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карло Анчелоти призна, че ще сменя стила в Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички