Обратен завой с едно наум: Хари Кейн ще подпише нов договор с Тотнъм


Обратен завой с едно наум: Хари Кейн ще подпише нов договор с Тотнъм
Снимка: Getty Images

607 0

През пролетта и лятото на 2021 г. нападателят и капитан на Тотнъм и Англия - Хари Кейн, бе твърдо решен да напусне Лондон и да заиграе в отбор, в който ще може да се бори за всички титли.

След като "шпорите" не приеха офертите на Манчестър Сити, Кейн все пак продължи да играе на "Уайт Харт Лейн", а според вестник "The Guardian" сега му предстои да актуализира договора си с Тотнъм!

Настоящото му споразумение с клуба е валидно до лятото на 2024 г., но според изданието Хари Кейн се е съгласил да подпише нов контракт, който ще бъде с повишена седмична заплата.

Капитанът на "Трите лъва" обаче е поставил едно условие на Даниел Леви - в него задължително да присъства фиксирана откупна клауза, която да му гарантира, че всеки отбор, който извади на масата тази сума, ще може да го закупи без повече спънки от страна на Тотнъм.

На Острова, за разлика от Испания, няма практика за вписването на такива клаузи, но според "The Guardian" именно това е изискал от "шпорите" Хари Кейн, преди да сложи подписа си върху новото споразумение. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Черната история на Великобритания и 8-годишния Анди Мъри: Скрит под бюро при трагичен разстрел на деца

Анди Мъри безспорно е един от най-големите британски спортисти в историята. Тенисистът е носил много слава...

Реклама

Най-четени новини


виж всички