Хари Кейн: Съвестта ми е чиста


Хари Кейн: Съвестта ми е чиста
Снимка: Getty Images

1630 0

Нападателят на Англия Хари Кейн смята, че репутацията му в Тотнъм остава силна, въпреки че искаше трансфер в Манчестър Сити по време на летния прозорец.

Английският национал изглеждаше близод до преминаване на „Етихад“ за рекордна сума по-рано това лято, след като се завърна по-късно за предсезонна подготовка. Предвид нестихващите спекулации за бъдещето му, капитанът на „Трите лъва“ публикува в Туитър миналата седмица, че остава в „шпорите“ през този сезон.

Запитан относно това дали се опасява, че трансферната сага е развалила репутацията му, Кейн сподели за talkSPORT: „Не, не смятам. Мисля, че всеки въвлечен във футболната индустрия знае позитивите и негативите. Бях доста спокоен със ситуацията, но когато си въвлечен и знаеш истината, тогава съвестта ти е чиста. През цялата ми кариера съм имал приливи и отливи, от както бях млад до сега. Знам, че имаше много шум около мен, но бях много спокоен“.

„Знаех каква е ситуацията между мен и клуба и тя ще остане такава. Много хора, които ме познават, ще кажат, че съм професионален спортист, който е отдал живота си на тази игра и ще продължа да го правя. Целта ми винаги е била да спечеля трофей с Тотнъм и тя е такава всяка година“, завърши той.

Как Нуно Ешпирито Санто коментира оставането на Кейн в Тотнъм, четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички