Гарет Бейл с интересни думи за Карло Анчелоти, завръщането към Тотнъм и бъдещето в Уелс


Гарет Бейл с интересни думи за Карло Анчелоти, завръщането към Тотнъм и бъдещето в Уелс
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

5275 0

Часове преди гостуването на Уелс срещу Беларус футболистът на Реал Мадрид Гарет Бейл даде любопитно интервю, в което разкри какви са отношенията му с треньора Карло Анчелоти, защо е избрал да се завърне в Тотнъм през миналата кампания и обяви каква е целта му с националната фланелка на "драконите":

"Винаги съм имал страхотни отношения с Карло Анчелоти, който продължава да бъде в същия що се отнася до това, че трябва да работиш, за да влезеш в състава. Имах добра предсезонна подготовка и добър старт на сезона. Винаги е добре да съм в добра атмосфера, а тази година очевидно има по-добра атмосфера за мен", заяви той. 

От началото на сезон 2021/22 в Испания Бейл взе участие в три мача на Лос Бланкос и се разписа веднъж. Ето и какво каза за завръщането си в Англия:

"Знаех, че това ще бъде добра среда за мен. Това е основната причина да отида в Тотнъм. Това беше почивка, която ми бе необходима по това време и се чувствах чудесно при "шпорите". Определено ми помогна това да се върна на едно познато място и мисля, че това се показа отново, като играх за Уелс на Европейското и след това се върнах в Реал Мадрид", смята Гарет Бейл.

32-годишният футболист бе запитан и за бъдещето си в националния отбор на Уелс. Той е съвсем близо до мач №100 за страната си:

"Честно казано, не съм мислил за нищо извън мача срещу Беларус. Просто мисля за всеки мач и се опитвам да му се насладя. Искам да играя на Световно първенство с Уелс. Мисля, че това би било невероятно преживяване за нацията. Сега, ние сме изцяло съсредоточени да се опитаме да го постигнем. Мисля, че всички играчи биха искали да изиграят 100 мача с националния си отбор. Много съм близо и би било добре, ако успея да го постигна. Не съм планирал да се пенсионирам. Не чувствах, че имам нужда от това. Все пак не чувствам нужда да го правя", коментира Бейл, който до момента е изиграл 97 за Уелс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички