Обрат: В Манчестър Сити планират да задържат Жезус за сметка на друга звезда


Обрат: В Манчестър Сити планират да задържат Жезус за сметка на друга звезда
Снимка: Getty Images

1686 0

През последните седмици се появи информация, че отборът на Манчестър Сити ще се опита да продаде Габриел Жезус през това лято. Изглежда обаче, че с последните си фантастични представяния бразилецът ще успее да промени намеренията на управата на "гражданите".

"Небесносините" ще задържат Жезус, но за сметка на това ще трябва да се разделят с Рияд Марез, информира "GiveMeSport"

"Ако от Манчестър Сити ще трябва да се разделят с някои в предни позиции, то имам информация, че това ще бъде Рияд Марез", заяви английският журналист Дийн Джоунс пред "GiveMeSport".

Междувременно, отборът, воден от Пеп Гуардиола, е фаворит за подписа на Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд, което ще означава, че Габриел Жезус няма да се радва на много игрово време, ако остане в Манчестър. Много отбори са готови да привлекат бразилеца, като най-голям интерес проявява Арсенал.

От другата страна пък стои Рияд Марез. Откакто акостира на "Етихад" през 2018 година, алжирецът е допринесъл за 108 попадения с екипа на "гражданите". Кевин Де Бройне, Фил Фоудън и Бернардо Силва са движещата сила в тима, но мнозина смятат, че името на Марез трябва също да се причисли към тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето повече информация около интереса на Арсенал към Габриел Жезус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички