Гуардиола се прехласна по Бернардо Силва след извънземния му гол срещу Реал (ВИДЕО)


Гуардиола се прехласна по Бернардо Силва след извънземния му гол срещу Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2079 0

Бернардо Силва отбеляза сензационен гол при победата на Манчестър Сити над Реал Мадрид в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига. В края на мача Пеп Гуардиола похвали португалския национал.

Казвам му: „Бернардо Силва, ти си перфектен играч“. Той е много интуитивен и в защита. Може да тича 12 или 15 километра, но го прави с разум. Той е повече от изключителен играч с топката. Но във футбола трябва да вкарвате голове и да печелите мачове. За това е необходимо умение. И днес Бернардо вкара един от най-добрите голове, които съм виждал за техника, за всичко. Той не просто играе футбол, той разбира играта и знае какво да прави във всяко действие. В света има малко такива играчи. Той е фантастичен играч и се надявам, че може да остане в Манчестър Сити за много, много години напред."

Бернардо Силва отбеляза 4-ия гол за "гражданите" в 74' в ситуация, в която защитата на Реал Мадрид "заспа", очаквайки главния арбитър да даде пряк свободен удар за нарушение на Тони Кроос срещу Кевин де Бройне. При падането си, обаче, белгиецът успя да подаде на навлизащия в наказателното поле португалец и без никаква съпротива от страна на "белия балет" Силва отбеляза високо във вратарския ъгъл на Куртоа, който не можа да реагира по никакъв начин и просто изгледа топката, влизаща в мрежата. 

Днес ще се изиграе първият епизод от втория полуфинален сблъсък в Шампионска лига между отборите на Ливърпул и Валенсия, а тук можете да видите къде да гледате срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички