Габриел Жезус може да напусне Манчестър Сити в посока Арсенал


Габриел Жезус може да напусне Манчестър Сити в посока Арсенал
Снимка: Getty Images

2020 0

Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жесус скоро ще навлезе в последната година от своя контракт с „гражданите“, който изтича през лятото на 2023 година. Бразилецът иска да играе основна роля в тима на Хосеп Гуардиола и да трупа повече игрово време, което би му помогнало и в националния отбор на Бразилия.

Според информация техническият директор на Арсенал Еду е влезнал в преговори с представителите на нападателя на Сити. „Артилеристите“ искат да подсилят значително атаката си за следващия сезон, особено ако успеят да се класират за Шампионска лига. Френският централен нападател Александър Лаказет се очаква да напусне „Емиратс“ след края на този сезон и на тази позиция остава иначе добре представящият се Еди Нкетия.

Все пак Жезус няма намерение да притисне своя настоящ отбор да го пусне в друг отбор. „Мисля, че не е време да мислим за това“, каза той пред репортери, когато го попитаха дали ще остане и ще се бори за мястото си. „Сега е най-добрият момент от сезона, искам да му се насладя, да се концентрирам върху моя отбор, съотборниците си и да се борим за титлата във Висшата лига“, отсече бразилският национал.

 Тази вечер предстои един от най-важните мачове за Жезус и компания. "Гражданите" се изправят срещу Реал Мадрид на "Етихад" в първи мач от 1/2-финалите в Шампионска лига. Ето къде можете да наблюдавате двубоя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички