Кристиано Роналдо първи по негативен показател в Лига Европа


Кристиано Роналдо първи по негативен показател в Лига Европа
Снимка: Getty Images

2068 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед и един от най-великите футболисти в историята - Кристиано Роналдо, не се радва на най-добрия период от своята кариера. Скандали с треньора Ерик тен Хаг и липса на игрово време са едни от главните проблеми пред легендарния португалец.

Много тежко е и за г-н "Шампионска лига" да се задоволи с втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа. Именно неуспехът на "червените дяволи" и класирането за него бе посочено като водеща причина голмайсторът да желае да напусне отбора в търсене на ново приключение.

Въпреки това, той остана и противно на очакванията, след кавгите с нидерландския наставник на тима, Роналдо намери място на терена срещу Шериф Тираспол в четвъртък. Той дори съумя да отбележи красив гол и пропусна да вкара още няколко.

Именно по този си показател Кристиано е първи сред всички останали в Лига Европа. Португалецът е пропуснал най-много чисти голови положения през тази кампания в турнира, които са 5 на брой. За сметка на това, той има 2 попадения и 1 асистенция в 5 мача в ЛЕ до момента.

Ето как Кристиано направи победата над Шериф още по-важна за един от големите таланти на Юнайтед

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички