"Обичам ги": Въпреки провала срещу Саутхямптън Микел Артета похвали футболистите на Арсенал


"Обичам ги": Въпреки провала срещу Саутхямптън Микел Артета похвали футболистите на Арсенал
Снимка: Getty Images

2104 0

Микел Артета отново потвърди любовта си към своите "невероятни" играчи от Арсенал, след като тимът отново се подхлъзна у дома срещу Саутхямптън. "Артилеристите" направиха драматично равенство 3:3 с кандидатите за изпадане на шумния "Емиратс".

"Създадохме достатъчно положения и възможности, но не се случи и сме разочаровани. Не можем да допускаме толкова лесно 3 гола, ако допуснете три, както направихме ние по небрежен начин, е много трудно да печелите мачове. Този млад отбор реагира по невероятен начин, когато всичко е срещу него, но шансовете, които създадоха, и духът, който имаха, беше удоволствие да се гледа.

Посланието е ясно - обичам ги, обичам своите футболисти. Ние сме готови, а те са по-склонни от всеки друг да спечелят титлата. Можете да видите този дух и битка в съблекалнята, но е ясно, че трябва да правим нещата в защита по-добре", категоричен бе Микел Артета след края на мача срещу "светците".

Това бе трето поредно равенство за "топчиите", а според мнозина тези незадоволитенлни резултати могат да костват много на момчетата на Артета, които продължват да са първи с 5 точки преднина пред Сити, но и с два изиграни мача повече.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Двама защитници на Арсенал остават в лазарета.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички