Обамеянг е готов на всякакви компромиси, за да се върне в Барселона?


Обамеянг е готов на всякакви компромиси, за да се върне в Барселона?
Снимка: Getty Images

1659 0

Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг иска да се върне в бившия си клуб Барселона. Той е готов на каквато и да е заплата на "Камп ноу", само за да играе отново със синьо-червената фланелка, пише вестник "Спорт".

33-годишният играч вярва, че ще успее да се върне към предишната си форма именно при каталунците, а също и че ще може да помогне на тима в битката за трофей. "Блаугранас" все още имат шансове да спечелят Ла Лига и Купата на Краля.

Габонецът премина в Челси от Барселона през миналото лято, като подписа договор за 2 години. През настоящия сезон той обаче нито има регулярна игрова практика, нито успява да се разпише, когато получава шанс да излезе на терена. Досега в 12 мача във Висшата лига той е вкарал само 1 гол.

Любопитен е фактът, че в последното Ел Класико - победата с 2:1 в Ла Лига, Обамеянг беше на трибуните на "Камп ноу". След успеха той се снима с част от бившите си съотборници, празнувайки с тях успеха. А ето какъв удар получи Обамеянг в Челси, наред с малкото време на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички