Челси разпродава шестима футболисти, за да запази Жоао Феликс за постоянно


Челси разпродава шестима футболисти, за да запази Жоао Феликс за постоянно
Снимка: GettyImages

7174 0

Челси е готов да разпродаде шестима играчи, за да осигури Жоао Феликс като постоянно попълнение през лятото, твърди "Sportsmole". В момента Феликс е под наем от Атлетико Мадрид до юни и впечатлява с изявите си в Лондон.

Според изданието "сините" искат да платят исканата от Атлетико цена за Феликс, която е малко над 150 милиона евро, и да подпишат с играча за постоянно.

В Западен Лондон обаче ще трябва да продадат шестима играчи, за да съберат средства. В списъка фигурират имена като Хаким Зиеш, Конър Галахър, Пиер-Емерик Обамеянг, Калиду Кулибали и Кристиан Пулишич. Мейсън Маунт - изненадващо също е в този списък.

Според мнозина експерти гореспоменатите футболисти не се представят на нужното ниво. Челси в момента води преговори с Мейсън Маунт, но има сведения, че офанзивният полузащитник иска твърде висока заплата, която на "Стамфорд Бридж" не са готови да му предложат.

Феликс върна заряда в играта на Челси

Португалецът е бързо и умело крило и може да се установи като един от най-добрите играчи в елита на Англия. Като се има предвид, че е само на 23, на играча му предстои по-добрата част от кариерата му. Следователно е разбираемо защо управата на "сините" иска да го привлече за постоянно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси се разделя с половината си отбор през лятото?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички