ПСЖ отново в конкуренция с Барселона, две са общите трансферни цели


ПСЖ отново в конкуренция с Барселона, две са общите трансферни цели
Снимка: Официален сайт на ПСЖ

2455 0

Пари Сен Жермен вече работи върху следващите си ходове за предстоящия трансферен прозорец и за пореден път ще се конкурира с Барселона за желани играчи. Според "Le 10 Sport" френският клуб работи за привличането на Пиер-Емерик Обамеянг, както и на Бернардо Силва.

В миналото ПСЖ вече се опита да подпише с габонеца. През 2017 г., когато все още играеше за Дортмунд, Ал Хелаифи се опита да подпише с Обамеянг. Парижкият клуб държеше под око ситуацията му и през последния зимен трансферен прозорец. Но нападателят, който имаше проблеми в Челси, мечтаеше за друга дестинация: искаше да се върне в Барселона.

Въпреки че се говори за възможен трансфер в МЛС, засега Обамеянг би предпочел, според The Telegraph, или да остане в Челси, за да се бори за мястото си, или да напусне заради  друг голям европейски клуб. Според него има още много какво да покаже. ПСЖ ще продължи да настоява за него, както и за Бернардо Силва. А какъв е поредният скандал в ПСЖ, който може да доведе до раздяла с една от звездите на клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички