Нюкасъл продължава модернизацията си със звезда на Бенфика


Нюкасъл продължава модернизацията си със звезда на Бенфика
Снимка: Getty Images

1186 0

Нюкасъл още веднъж обра заглавията с пореден трансферен слух. „Свраките“ са се прицелили в нападателя на португалския Бенфика Дарвин Нунес.

22-годишният уругваец е следващото име, свързано с тима от Острова. Управата на Нюкасъл се надява да го привлече с договор, който да откаже останалите кандидати за подписа му. Сред тях са грандовете Барселона, Манчестър Юнайтед, Арсенал и Милан, а Уест Хям се интересуваше от младока през януари. От тима на Бенфика са му определили пазарна цена от 80 милиона евро.

„Сигурен съм, че Нюкасъл продължава да следи Нунес. През януари се провалиха в опитите си да привлекат нападател, а това е позицията, която трябва да заздравят. Самият той се представя невероятно в Шампионска лига", заяви английският журналист Пийт О'Рурк.

Освен Дарвин Нунес от новото ръководство на Нюкасъл са се прицелили и в Томас Мюлер от Байерн Мюнхен, чийто контракт изтича след година и половина. Звездата на ПСЖ Неймар също влиза в плановете на „джордитата“, след като стана ясно, че бразилецът не се чувства комфортно във Франция.

Самият Нунес се намира в страхотна форма за „орлите“ и се радва на най-добрия сезон в своята кариера. До момента е отбелязал 26 попадения във всички турнири – 4 от които в Шампионска лига, и е записал 33 участия. Според мнозина той ще пасне на игровия стил на Еди Хау, а ето какво каза той, когато бе запитан за случка, пряко свързана с новата управа на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички